MENU
Kategorier

Fem sommar dofter

Månadenserbjudande        Köp presentkort         Nyheter inom parfym         Parfymguiden         Presenttips       Skönhetstips       Tio i topp

Sommaren är här och vi vill passa på och presentera fem bästa sommar dofter i vår butik:

Eau de Rem EdT    

Eau de rem EdT från Reminiscence – en doft med en unik somrig lockelse som fyller huden med fräscha dofter som formligen dansar på vågorna. En tidlös och oinskränkt dröm under den azurblå himlen. En doft med marina inslag som subtilt utvecklas till en doft med marina och blommiga egenskaper, en stimulerande och uppfriskande hyllning för kvinnan som njuter av tanken på bekymmerslösa resor, solsken och frihet.

 
Tilleul EdT     
Tilleul EdT från D’Orsay. En fräsch sommar doft med noter av citron, vattenmelon och bivax. Njut av en fräsch sommar kväll i en flaska.  
Eugénie EdP    

Eugénie EdP från  Rancé. En nykomling i Insantos sortiment. En blommig doft med noter av liljekonvalj, jasmin och vitlotus, samt frukt noter av passionsfrukt, melon och persika. 

 
Rem EdT     

Rem EdT från Reminiscence - En välsmakande doft som väcker en intensiv och skälvande livslust, den utsökta tidlösa lättsinnigheten i det exotiska där smekningen från den ljusa sanden kombineras med en sval frihetsvind. Unisexdoften Rem är doften av åtrå. Den har en unik olfaktiv strålning som skärper hudens doft på både kvinnor och män. 

 
Papillon EdT     
Papillon EdT från Hanae Mori. Doften har fräscha fruktiga noter samt varma blommiga inslag. Toppnoterna strålar av citrusblandning av mandarin träd och grapefrukt, det passionerade hjärtat avslöjar en explosion av jordgubbar, svarta vinbär, rosor, ylang-ylang, jasmin, pion, björnbär och blåbär vilka tillsammans skapar en unik kombination. Basnoter lockar med doften av rosenträ, mandel trä, sandelträ och cederträ.  

 

Copyright © INSANTO AB. Alla rättigheter reserverade.