MENU
Kategorier

Tio i topp

Månadserbjudande  Fråga Hudterapeuten  Fem sommar dofter  Nyheter inom parfym  Parfymguiden  Presenttips  Skönhetstips

Här hittar ni våra hetaste eller mest köpta parfymer och hudvårdsprodukter. 

Le Dandy EdP     
Parfym Le Dandy från Parfums D’orsay - En kraftfull rökig herrparfym med en överraskande och modern stil. Dofter som tobak, whisky och ananas blandas med klassiska noter som ger ett originellt resultat som är både maskulint och spännande. Denna parfym är för den moderne mannen. Parfym finns både i 50 ml och 100 ml förpackningar.  
Dragée EdP     
Parfym Dragée från Reminiscence - en ny parfym i Les Notes Gourmandes-kollektionen. Ljuvliga dofter av mandarin och kardemumma, ett blommigt hjärta och noter av mysk, vanilj och cederträ ger denna parfym ett behagligt lugn.  Finns i väldigt vackra flaskor på 50 och 100 ml.   
Lira EdP    
Parfym Lira från Xerjoffs kollektionen CasaMorati – en fängslande och sprudlande lukt av citrus och handplockad lavendel, inspirerad av medelhavet. Denna doft har även inslag av bulgarisk ros och egyptisk jasmin, båda införlivade i en berusande kärleksbrygd av vanilj och karamell. Lira avslutar med förtrollande orientaliska kryddor och lakritsblommor. Parfymen väcker drömmar om het kärlek.  
Lips and contour formula    
Skincare Lips and contour från hudvårdsspecialisten Ivo Pitanguy – är en kosmetisk produkt som gör huden synligt yngre, jämnar ut rynkor, fyller ut läpparna och preciserar konturerna. Allt för att få dig att le igen. Krämen innehåller varken parabener eller parfym. Appliceras med fingertopparna över läpparna och konturerna med lätta rörelser.  
Eau de la Couronne EdT     
Parfym Eau de la Couronne EdT från Rancé - en otrolig blandning av viol, melon, jasmin, iris, amber och mysk gör den här doften väldigt harmonisk, intensiv men samtidigt sensuell. Parfymen skapades till Paolina, Napoleons syster, av Jean Rancé år 1824.  
Etiquette Blue EdT    
Parfym Etiquette Blue från Parfums d’Orsay – doften baserad på kärlekshistorien om ung Gabriel d'Orsay som var förälskad i en kvinna som redan var gift. För att hylla deras kärlek skapade han en parfym som inte hade något namn, bara en blå etikett.  En underbar blandning av bergamott, apelsin och vanilj som finns i både 50 och 100 ml.  
Patchouli EdT     
Parfym Patchouli från Reminiscence - ända sedan 1970 har denna doft väckt drömmar, exotiska resor och mystik till liv. Noterna i denna numera klassiska doft med orientaliska och träiga inslag utgör Reminiscence själ. Parfymen är en symbol för frihet, tidlöshet och själva essensen av kvinnlighet. Finns i 20, 50 och 100 ml.  
Vanille EdT     
Parfym Vanille från Reminiscence – en doft skapad 2012 och redan en klassiker i Reminiscence familjen. Det är en blommig doft, med extrakt från vanilj av allra bästa kvalitet från Tahiti, Madagaskar och Uganda som bjuder dig på en underbar resa. Finns i flaskor på 20, 50 och 100 ml.   
Cell Constructor Tonic Lotion     
Tonic Cell Constructor Tonic Lotion från hudvårdsserie Stemcell - passar alla hudtyper, speciellt mycket torr, irriterad och känslig hud. Denna lotion lugnar irriterad hud, skyddar kapillärerna och har antioxiderande egenskaper. Den bevarar den naturliga fuktigheten i epidermis, tonar och fräschar upp huden. Denna kosmetika gör huden fräschare och synligt yngre.  
HiM EdP & EdT    
Parfym HiM från Hanae Mori - en manlig parfym från naturen som är skräddarsydd för dig. Äga HiM, vara HiM och upplev Hanae Mori Parfums. Parfymen utgörs av bergamott, mandarin, peppar, viol och kardemumma. Doftens hjärta består av kanel, fikus trä och tonkabönor. I basen finner man träiga noter av teak, cederträ, balsamgran, mysk och bärnsten. HiM finns som Eau de Parfum och Eau de Toilette.  

 

Copyright © INSANTO AB. Alla rättigheter reserverade.