MENU
Kategorier

Green Shaman Cleansing Gel

550 SEK
Green Shaman Cleansing Gel
Rulla över för att förstora och klicka för att förstora
Green Shaman Cleansing Gel

Green Shaman Cleansing Gel

Volym:
550 SEK

Bio-facial cleanser gel för daglig användning utan tvål eller sulfater. Den här oljabaserade gelen rengör hyn av smink och föroreningar, återhämtar och detoxifierar hyn med hjälp av organiska ingredienser.

Alla förstår vikten av att rengöra huden dagligen. Det är den första stegen som man gör för att behålla hyn mjuk, skyddad, ung och vacker. En ren och frisk hy har alltid varit synonym till en mjuk, återfuktad hy som saknar mörka fläckar. För att ha en sådan hy ska man rengöra den två gånger om dagen. På morgonen tar man bort fett som lagrats på den under natten, använder serum och återfuktande medel och sminkar sig om det behövs. På kvällen använder man rengöringsmedel för att ta bort smink och smuts och rengöra huden av allt som fastnat på den under dagen. Målet är att låta hyn bli ren och återhämta sig bättre. Den här rengöringsgelen rengör hyn med respekt till dess naturliga skyddslager. Den irriterar inte hyn tack vare de aktiva ingredienserna, bland annat den exotiska spirulina, rik med vitaminer, mineraler, proteiner och pigmenter som tillsammans blir en aktiv ingrediens med fantastiska egenskaper som hedjar åldrandeprocessen och förebygger ansiktsrynkor. Sacha inchi olja från Amazonien med hög halt av omega 3, omega 6 och 9 är en kraftig antioxidant som mjukgör och rengör hyn. Kastorolja är välkänd för dess unika rengörande egenskaper, och sesamolja lättar irritation av hyn och gör den mjukare. Tillsammans med olivolja ger dessa ingredienser otrolig näring till hyn och gör den mer elastisk. Dessutom förebygger de tidigt åldrande. Den lågmolekylära hyaluronsyran från växtfermenter kompletterar den förebyggande effekten genom att fylla i rynkorna och återfuktar huden. Acaibär är en stark antioxidantkälla som hjälper bekämpa tidigt hyåldrande, ger hyn näring och förbättrar dess ton. Kamomill mjukgör hyn och, tillsammans med Blue Tansy eterisk olja, gör en stor antiinflammatorisk effect. Rengöringsprocessen kompletteras och avslutas med bergamott som har kraftiga antibakteriella och disificerande egenskaper. Bergamotts rika doft är uppfriskande, den stämmer in en på gott humör och inger känslan av lycka.

Gelen är berikad med: Spirulina, Kastorolja, Sacha inchi olja, Sesamolja, Blue Tansy eteriska olja, Acaibär, Olivolja, Kamomilextrakt, Hyaluronsyra, Bergamott eteriska olja.

Rengör hyn före användning av HIBISTONIC och återfukta hyn enligt dess behov med IYÖK BALANCE eller DRYSKIN OASIS. Använd MY PERFECT SKIN serum för större effekt om det behövs.

  1. Dålig
  2. Utmärkt
Fortsätt
Copyright © INSANTO AB. Alla rättigheter reserverade.