MENU
Kategorier

Nyheter inom parfym

Månadserbjudande        Fråga hudterapeuten      Fem sommar dofter      Parfymguiden      Presenttips     Skönhetstips      Tio i topp 

Histoire de Fleurs    
Parfymhuset Reminiscence presenterar en ny kollektion av dofter - Histoire de Fleurs. Kollektionen består av två underbara dofter med noter av tuberos, kryddor, ylangylang och blommiga inslag. Flaskans kork är dekorerad i typiska Reminiscence-färger och material som turkos, silver och kristall. Snart i butiken och på vår webshop! 
 
JTC - Join the Club parfym från Xerjoff    
Parfymhuset Xerjoff presenterar en helt ny kollektion av parfymer  Join the Club!  Denna serie innehåller 10 olika dofter, var och en tilldelad en klubb. Om man har en passion i livet eller finner att en av parfymerna är ens egen favorit blir man medlem i ett av de tio sällskapen. Är din passion till exempel golf, resor eller poesi finns det en doft för dig att bära var dag vilken ger dig chansen att drömma dig bort. Denna parfym kommer att signifiera din personlighet genom vad du brinner för i livet.
 
1888 parfym från Xerjoff    
Parfymhuset Xerjoff presenterar en ny parfym i kollektionen Casamorati - 1888! En unik blandning av kryddor, blommor och träiga noter.
 
Rancé Parfums parfym    
Vi är glada över att kunna presentera en nykomling – Rancé Parfums. Rancé är ett franskt parfymmärke som är känd sedan 1600-talet för produktion av parfymerade handskar till den franska aristokratin. Idag erbjuder Rancé härliga dofter i vackra förpackningar, tvålar, shower gel och body cream.
 
Rem & Bow parfym    
Reminiscence presenterar en ny parfym Rem & Bow – en ny version av Rem från 1996. Inspirationen för den nya doften kommer från Brasilien, tropiska frukter och soliga stränder. Rem & Bow är en blommig, fruktig och marin doft med inslag av citrus, mango och svarta vinbär, samt cederträ, brun socker och mysk. Finns både i 50 ml och 100 ml flaskor.
 
Dragée parfym    
Reminiscence presenterar en till nyhet – en ny doft i Les Notes Gourmandes kollektionen – Dragée. En ljuvlig aromat av mandarin och kardemumma, med ett blommigt hjärta och noter av mysk, vanilj och cederträ. Finns också i 50 ml och 100 ml flaskor.
 
Oud parfym    
Reminiscence lanserar en ny parfym i kollektionen “Les Classiques” – Oud – en oriental doft med kryddor som peppar, saffran och kardemumma. Den nya parfymen kommer i mörk brun färg i en likadan flaska som andra dofter i kollektionen med en liten skillnad – flaskan är böjd mot andra sidan och stjärnor är guldfärgade. Finns bara i butik.
 
Tonka parfym    
Sist men inte minst har Tonka blivit en medlem i Reminiscence familj. Den klassiska kollektionen får en till orientalisk doft gjort av tonka bönor från Venezuela och inslag av honung och mandel. En doft fylld av mysterium och elegans.
 

 

Copyright © INSANTO AB. Alla rättigheter reserverade.